logo Photobooth DEALS

Fotozuilen

Goedkoop een fotozuil huren

Wat is een fotozuil
Een fotozuil is een kleinere uitvoering van de bekende fotohokjes. Het aanbod is enorm veelzijdig, er is altijd een fotozuil te vinden die perfect aansluit bij jouw wensen.

Hoe werkt een fotozuil
Druk op drukt op start en er worden er drie verschillende foto’s gemaakt. De foto’s worden meteen twee keer geprint op een ouderwets pasfoto strookje. Bij bruiloften wordt er vaak voor gekozen om een printje in een gastenboek te plakken en de ander mee te geven als aandenken voor de gast. Bij (bedrijfs)feesten is het juist leuk dat je meteen ook een printje hebt je collega of vriend.

De voordelen van een fotozuil
Een fotozuil kan bijna overal geplaatst worden: binnen, buiten* (bij goed weer) of een sfeervolle kelder. Meestal kun je de fotozuil eenvoudig zelf verplaatsen en is geschikt om met grotere groepen mensen op de foto te gaan.

De nadelen van een fotozuil
Het is geen hokje waardoor je minder privacy hebt en valt door de compacte afmetingen minder op.

Wat is de beste plaats voor een fotozuil
Maak de fotozuil onderdeel van het feest of evenement. Plaats de zuil bij voorkeur in of dichtbij de ruimte waar de gasten zich bevinden. Plaats de zuil duidelijk in het zicht en zorg voor voldoende vrije ruimte. Een fotozuil die niet opvalt wordt veel minder gebruikt.

Waarom zijn de fotozuilen bij photobooth DEAL zo goedkoop?
Photobooth DEAL werkt samen met vele leveranciers, verspreid over heel Nederland. het verhuurbedrijf bepaald zelf de korting op basis van de plaats, datum en beschikbaarheid. Hierdoor dan het verhuurbedrijf de DEALS optimaal inplannen en de besparing doorberekenen aan jouw als klant.

Klik hier om de pakketten van Photobooth DEAL te bekijken.