logo Photobooth DEALS

Fotospiegels

Goedkoop een fotospiegel huren

Wat is een magische fotospiegel
De magische fotospiegel werkt als een enorm touchscreen met daarin een camera verwerkt die je in de meeste gevallen niet ziet. Een fotospiegel kun je het beste vergelijken met een fotozuil.

Hoe werkt een fotospiegel
De spiegel ‘vraagt om aangeraakte worden’. Hierna telt deze af van en worden er drie verschillende foto’s gemaakt. De foto’s worden meteen twee keer geprint op een ouderwets pasfoto strookje. Bij bruiloften wordt er vaak voor gekozen om een printje in een gastenboek te plakken en de ander mee te geven als aandenken voor de gast. Bij (bedrijfs)feesten is het juist leuk dat je meteen ook een printje hebt je collega of vriend. Soms kun je zelfs je eigen snorretjes en brilletjes tekenen op de spiegel, hoe gaaf ik dat!

De voordelen van een fotospiegel
Magische fotospiegels zijn hip en ultramodern. Doordat er geen hokje omheen zit kun je met grotere groepen op de foto. Of wat denk je van een magische spiegel in een kledingwinkel. Outfit passen, foto maken en (afhankelijk van het verhuurbedrijf) meteen delen met je vrienden.

De nadelen van een fotospiegel
Doordat je jezelf in de spiegel ziet en niet ‘door het oog van de camera’ kan de foto er anders uitkomen te zien dan je verwacht. Tevens zijn de magische fotospiegels relatief duur in vergelijking met een fotozuil met dezelfde functionaliteit.

Wat is de beste plaats voor een fotospiegel
Maak de spiegel onderdeel van het feest of evenement. Plaats de spiegel duidelijk in het zicht en zorg voor voldoende vrije ruimte rondom de spiegel. Plaats je de spiegel in een winkel, zorg dan voor een rustige achtergrond en houd rekening met de privacy van de overige klanten.

Waarom zijn de fotospiegels bij photobooth DEAL zo goedkoop?
Photobooth DEAL werkt samen met vele leveranciers, verspreid over heel Nederland. Het verhuurbedrijf bepaald zelf de DEAL op basis van de plaats, datum en beschikbaarheid. Hierdoor dan het verhuurbedrijf de DEALS optimaal inplannen en de besparing doorberekenen aan jouw als klant.

Klik hier om de pakketten van Photobooth DEAL te bekijken.