logo Photobooth DEALS

Fotohokjes

Goedkoop een fotohokje huren

Uitleg goedkoop fotohokje
Het fotohokje, ook wel photobooth genoemd kun je het beste vergelijken met de pasfotohokjes die vroeger en nu, op stations zijn te vinden. De meeste fotohokjes zijn geschikt voor maximaal 3 a 4 personen. Vintage, modern, rond, vierkant, klassiek, modern, zwart of wit, in bijna elke stijl, vorm of kleur is er wel een goedkoop fotohokje te huur. Welk goedkope fotohokje het beste bij jouw past is afhankelijk van je persoonlijke wensen en natuurlijk de locatie waar je het voordelige fotohokje gaat plaatsen.

Werking fotohokje
Er zijn veel verschillende soorten photobooth aanbiedingen met allemaal hun specifieke kenmerken. De meeste varianten werken als volgt. Je neemt met maximaal 3 of 4 personen plaats in de voordelige photobooth, de booth telt af en maakt doorgaans drie verschillende foto’s. Deze foto’s worden meteen twee keer geprint op zo’n ‘ouderwets pasfoto strookje’. Organiseer je een bruiloft, één fotostripje plak je in jullie gastenboek plakken en geef je mee als aandenken voor de gast. Bij (bedrijfs)feesten is het juist leuk dat je meteen ook één extra printje hebt voor je collega of vriend. Enkele fotohokjes hebben leuke extra’s zoals: tweede scherm zichtbaar vanaf de buitenzijde van de Fotobooth, Zelf digitaal snorretjes en brilletjes te tekenen, er bestaan zelfs fotohokjes met (ingebouwde) windmachines! De meeste photobooth aanbiedingen moeten binnen geplaatst worden maar één enkele is watervast en geschikt om buiten te plaatsen. Dit staat duidelijk weergegeven bij de photobooth aanbieding.

Voordelen fotohokje
Fotohokjes zijn groot, opvallend en hilarisch. Je hebt veel privacy en er met het grote aanbod is er altijd wel die voordelige photobooth aanbieding te vinden waar jij helemaal blij van wordt. Veel mensen kiezen voor ‘ouderwetse’ photobooths vanwege het ‘oldscool gevoel’ en de klassieke uitstraling.

Nadelen fotohokje
Doordat fotohokjes vaak groot en zwaar zijn, passen ze niet altijd in de lift en kunnen trappen voor problemen zorgen. In het overzicht staat bij iedere photobooth aanbieding aangegeven of de Fotobooth in een normale personenlift past en of tillen langs trappen mogelijk is. Zelf tussentijds zelf verplaatsen is bij fotohokjes vaak niet mogelijk.

Wat is de beste plaats voor zo’n fotohokje
Maak het fotohokje onderdeel van het feest of evenement. Plaats het fotohokje op een duidelijk zichtbare plaats in de (feest)zaal, in de entree of op de looproute naar het toilet. Fotohokjes die niet worden gezien worden niet gebruikt!

Waarom een goedkoop fotohokje huren?
Verhuur DEALS werkt samen met vele leveranciers, verspreid over heel Nederland. De verhuurbedrijven bepalen zelf de korting op basis van de plaats, datum en beschikbaarheid. Hierdoor dan de verhuurder de DEALS optimaal inplannen en de besparing doorberekenen aan jouw als klant.

Klik hier om de pakketten van Photobooth DEAL te bekijken.