logo Photobooth DEALS

Fotobusjes

Goedkoop een fotobusje huren

Wat is een fotobusje
Het klassieke fotobusje in retro (volkswagen)busje, maar er is meer: caravans, omgebouwde bouwketen, paardentrailer, arrenslee en ga zo maar door. Alle fotobooths die op wielen staan, worden vermeld onder de categorie fotobusje.

Hoe werkt een fotobusje
Je neemt plaats in het busje, drukt op start en er worden er drie verschillende foto’s gemaakt. De foto’s worden meteen twee keer geprint op een ouderwets pasfoto strookje. Bij bruiloften wordt er vaak voor gekozen om een printje in een gastenboek te plakken en de ander mee te geven als aandenken voor de gast. Bij (bedrijfs)feesten is het juist leuk dat je meteen ook een printje hebt je collega of vriend.

De voordelen van een fotobusje
Een fotobusje kan snel geplaatst en verplaatst worden, heeft een romantische uitstraling en is uitermate geschikt om buiten te plaatsen.

De nadelen van een fotobusje
Wanneer het feest binnen is moeten de gasten naar buiten om een foto te kunnen maken.

Wat is de beste plaats voor een fotobusje
Maak het fotobusje onderdeel van het feest of evenement. Plaats het busje duidelijk in het zicht en zorg voor voldoende vrije ruimte. Een paar leuke tafeltjes en stoeltjes helpen het retro gevoel te versterken. Zorg ervoor dat het busje in het zicht of minimaal langs de looproutes staat. Een fotobusje wat niet in het zicht staat wordt niet veel gebruikt.

Waarom zijn de fotobusjes bij Photobooth DEAL zo goedkoop?
Photobooth DEAL werkt samen met vele leveranciers, verspreid over heel Nederland. het verhuurbedrijf bepaald zelf de korting op basis van de plaats, datum en beschikbaarheid. Hierdoor dan het verhuurbedrijf de DEALS optimaal inplannen en de besparing doorberekenen aan jouw als klant.

Klik hier om de pakketten van Photobooth DEAL te bekijken.